Voor wie


Voor wie

A Local Swim Lemmer is er voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan de strijd tegen ALS.

Deelnemers

Je kunt je inschrijven op deze site. Voor een inschrijfbedrag van € 40 krijg je onder andere een lekkere warme badjas, slippers, een badmuts, eten en drinken. Verder zorgen we voor omkleedgelegenheid en entertainment. Hoewel het geen wedstrijd is, krijg je wel tijdregistratie met video van je eigen finish.

Verder vragen we per deelnemer een minimaal sponsorbedrag van € 150. Om je hierbij te helpen kun je op onze website een persoonlijke pagina maken. Deze kan je delen met familie, vrienden, collega’s en bekenden, om te vragen je te sponsoren. Veel donaties, ook al zijn ze klein, maken dat je snel aan je minimum sponsorbedrag zit.

Om deel te nemen moet je kunnen zwemmen, gezond zijn, niet jonger dan 15 jaar zijn en niet zwanger zijn. Je zwemt op eigen risico. We vragen dan ook alle deelnemers vooraf een gezondheidsverklaring en een vrijwaringsverklaring te ondertekenen. Voor deelnemers onder de 18 jaar, geldt dat deze verklaringen door de ouders en of verzorgers mede ondertekend moeten worden.

Je kunt ook in teamverband zwemmen. Schrijf je in met je vereniging, school of bedrijf en zwem samen in een wave. Het aantal teamleden is maximaal 30 personen. De organisatie kan besluiten om de teamgrootte aan te passen. Het minimale sponsorbedrag is € 150 keer het aantal teamgenoten. 

Donateurs

Als je zelf niet meezwemt, mag je natuurlijk altijd doneren. Je kunt een zwemmer helpen door hem of haar te sponsoren, of zelf een donatie doen. Bedrijven die willen sponsoren zijn uiteraard ook van harte welkom. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Alie Brouwer op telefoonnummer 06 - 23 440 480.

Patiënten

Als je zelf ALS patiënt bent en je wilt onze Swim van dichtbij bekijken, ben je uiteraard van harte welkom. Laat het ons weten en dan zorgen wij voor eventuele faciliteiten. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Alie Brouwer op telefoonnummer 06 - 23 440 480.