9 september 2017 BEDANKT!


 A Local Swim Lemmer 2017

De 2e editie van A Local Swim Lemmer is weer een groot succes geworden!!!

De weersvooruitzichten waren niet geweldig, maar vanaf het moment dat de eerste zwemmers het water in gingen heeft de zon zich toch nog laten zien. Precies op het moment dat de laatste zwemmer het water uitkwam, begon het te regenen. Groot respect van de organisatie voor de 100 zwemmers om in het vrij frisse Lemster Dok te zwemmen en natuurlijk weer de enorme prestatie, dat we door deze stoere zwemmers weer een cheque met daarop een prachtig bedrag mochten overhandigen aan de Stichting ALS Nederland.

De organisatie bedankt nogmaals alle zwemmers, vrijwilligers, donateurs, sponsors, partners, en toeschouwers voor het mogelijk maken van deze fantastische dag!

Het geld dat met de actie is opgehaald zal worden besteed aan onderzoek naar de behandeling van ALS en de levenskwaliteit en zorg voor ALS patiënten.

9 september 2017 BEDANKT!

 Bekijk hier de zwemmers van 2017!

Uitslagen

Klik hier voor de uitslagen. Aan de linkerkant kun je zowel de uitslagen bekijken per top 5 (wave en overall) als de volledige local swim (per wave/plaats en overall). Vergeet ook vooral niet de statistieken, je oorkonde en de beelden van jouw finish te bekijken.

Heb jij ook nog mooie beelden? Stuur ze naar ons op! Beleef A Local Swim Lemmer 2017 terug via onderstaande media kanalen. 

Foto's Bernadette Swart

Foto's Janny Bergh

Foto's Linda Slaghuis

 

  Swim 2016: